«Елемент несподіванки»: екстренер Гвоздика пояснив, чому Джошуа легко переміг Нганну на відміну від Ф'юрі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1104
2 голоси
«Елемент несподіванки»: екстренер Гвоздика пояснив, чому Джошуа легко переміг Нганну на відміну від Ф'юрі
Ентоні Джошуа та Френсіс Нганну. Фото: Google
Всесвітньовідомий тренер Тедді Атлас прокоментував перемогу колишнього чемпіона світу у хевівейті Ентоні Джошуа в бою проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну.

Тедді Атлас впевнений, що Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO) перебоксував потужного ексчемпіона UFC (змішані єдиноборства) Франсіса Нганну (0-2, 0 KO) за рахунок більшого досвіду боїв на профі-ринзі.

«Досвід дався взнаки. Не думаю, що Тайсон Ф'юрі очікував від Нганну того, що він побачив у бою, але там був елемент несподіванки. Цього разу елемента несподіванки не було.

Джошуа знав, із чим йому доведеться мати справу цього разу, і він поставився до цього з повагою і підготувався до цього. Його досвід дозволив йому отримати ту велику перевагу, яку він мав. Джошуа відмінно використовував обманні рухи, щоб відвести ліву руку Нганну, і тоді він зміг вразити його правою рукою», – сказав Атлас в інтерв’ю Boxingnews 24.

Нагадаємо, що першим боєм Франсіса Нганну на боксерському профі-ринзі став бій проти чинного чемпіона світу у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі, котрого він навіть відправив у нокдаун, хоч упідсумку і програв.

  • У головному поєдинку вечора бокса в Ер Ріяді Джозеф Паркер з Нової Зеландії (34–3, 23 КО) за очками переміг Чжана Чжілея з Китаю (26–1–1, 21 KO) і завоював пояс тимчасового чемпіона WBO у суперважкій вазі.