«Джошуа зробив те, чого не зміг Ф'юрі»: Нганну після шаленого нокауту попросив вибачення у фанатів боксу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
173
1 голос
«Джошуа зробив те, чого не зміг Ф'юрі»: Нганну після шаленого нокауту попросив вибачення у фанатів боксу
Френсіс Нганну. Фото: Google
Колишній чемпіон UFC (змішані єдиноборства) у важкому дивізіоні Френсіс Нганну прокоментував свою дострокову поразку в проти колишнього чемпіона світу у хевівейті Ентоні Джошуа.

Френсіс Нганну (0-2) досить оригінально прокоментував свою дострокову поразку в бою проти Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO). Камерунець, який був відправлений у жорсткий нокаут, спробував навіть пожартувати, порівнявши Джошуа зі своїм колишнім опонентом Тайсоном Ф'юрі.

«Це був чистий удар. Насправді, я його навіть не відчув. Ось у чому суть нокауту. Ти не відчуваєш ніякого болю. Ось звідки я знаю, що мене нокаутували.

Вибачте, хлопці, бо я підвів вас. Це було щось особливе, тому що цей хлопець зупинив мене. Він зробив те, чого не зміг Тайсон Ф'юрі. Це був не мій день. Джошуа сьогодні кращий за мене. Це відстій, але це наша робота», – сказав Нганну на ринзі після бою.

  • У головному поєдинку вечора бокса в Ер Ріяді Джозеф Паркер з Нової Зеландії (34–3, 23 КО) за очками переміг Чжана Чжілея з Китаю (26–1–1, 21 KO) і завоював пояс тимчасового чемпіона WBO у суперважкій вазі.