«У нас за контрактом два бої з Усиком»: Ф'юрі анонсував реванш проти українського боксера

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
124
0 голосів
«У нас за контрактом два бої з Усиком»: Ф'юрі анонсував реванш проти українського боксера
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі розповів, чи зустрінеться переможець бою Джошуа – Нганну з переможцем його поєдинку з володарем титулів WBO, WBA, IBF та IBO Олександром Усиком.

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн анонсував, що переможці бої Ентоні Джошуа – Франсіс Нганну та Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик зможуть зустрітися між собою в очному поєдинку.

Проте «циганський барон» заявив, що нічого не знає про це, адже на нього та українця очікує реванш:

«В майбутньому, можливо. Проте наразі у нас за контрактом два бої з Олександром Усиком. Я не сприймав би всерйоз те, що каже Едді Хірн. Коли Усик програє, то зможе це зробити знову. Хіба що він не захоче забрати свої гроші за другий бій і його замінить хтось інший. Але я не бачу можливості, щоб це сталося.

Я не оцінюю Усика і ніколи цього не робив. Проте я впевнений, що зможу здолати його за сім раундів», – сказав британський боксер в коментарі для Seconds Out.

  • Український боксер вже двічі перемагав Ентоні Джошуа рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Поєдинок між Ентоні Джошуа та Франсісом Нганну відбудеться 8 березня в Саудівській Аравії.