«Для нас це шанс життя»: переможці боїв Джошуа – Нганну та Ф’юрі – Усик можуть зустрітися між собою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
188
0 голосів
«Для нас це шанс життя»: переможці боїв Джошуа – Нганну та Ф’юрі – Усик можуть зустрітися між собою
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Промоутер Едді Хірн розповів, що переможець бою Ентоні Джошуа – Франсіс Нганну може зустрітися з переможцем поєдинку Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик.

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн анонсував, що переможці бої Ентоні Джошуа – Франсіс Нганну та Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик зможуть зустрітися між собою в очному поєдинку:

«Його Величність сказав, що переможець цього бою зустрінеться з переможцем поєдинку Ф’юрі – Усик. Для нас це шанс мрії, тому що ми так довго прагнули цього. Ей Джей збирається перемогти Френсіса Нганну, а потім він здолає переможця бою Ф’юрі - Усик і стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

Він сприймає бій з Нганну так, ніби це Тайсон Ф’юрі, помножений на десять. Якщо його поб’ють, то він програє бійцю з рекордом 0-1», – сказав промоутер Ентоні Джошуа в коментарі для talkSPORT.

  • Український боксер вже двічі перемагав Ентоні Джошуа рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Поєдинок між Ентоні Джошуа та Франсісом Нганну відбудеться 8 березня в Саудівській Аравії.