Втрата збірної України: джерело назвало біатлоністку, яка може пропустити гонки другого етапу Кубку світу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
4254
0 голосів
Втрата збірної України: джерело назвало біатлоністку, яка може пропустити гонки другого етапу Кубку світу
Христина Дмитренко. Фото: biathlon.com.ua / Pavlo Zarovetskiy
Христина Дмитренко через застуду може пропустити етап Кубка світу в австрійському Гохфільцені. Поки що остаточного рішення тренерського штабу немає, але у разі чого її замінить Олена Городна.

Не встигли лідери збірної України залікувати свої травми, як недуги знову вражають українських біатлоністів. Христина Дмитренко ризикує пропустити етап Кубка світу в австрійському Гохфільцені через застуду.

Втім, за повідомленням Telegram-каналу Biathlonnews.com.ua, остаточного рішення щодо біатлоністки тренерський штаб збірної України не прийняв. У разі неможливості Дмитренко виступати у Гохфільцені її замінить 19-річна Олена Городна.

  • Дмитренко цього сезону виступала в чотирьох гонках стартового етапу Кубка світу сезону 2023/2024 у шведському Естерсунді.
  • У особистих гонках найкраще Христина себе показала в «індивідуалці» на 15 км, де посіла 43-е місце.
  • У спринті Дмитренко посіла 49-у позицію та потрапила до гонки переслідування, але не виступила у ній рішенням тренерського штабу, який вирішив поберегти біатлоністку.
  • Городна вже виступала на Кубку світу. Єдиним етапом Олени лишається спринт у естонському Отепяя в сезоні 2021/2022, де вона посіла 85-е місце.
  • Цей сезон вона починала в Кубку IBU, де на етапі у фінському Контіолахті посіла 29-е місце у індивідуальній гонці на 15 км.
  • Етап Кубка світу в Гохфільцені стартує 8 грудня чоловічими та жіночими спринтами.
  • У ньому виступатимуть Дмитро Підручний та Юлія Джима, які пропустили етап у Естерсунді через травми.