Втрата у збірній України з біатлону: одна з двох найкращих спортсменок пропустить гонку переслідування

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
3409
0 голосів
Втрата у збірній України з біатлону: одна з двох найкращих спортсменок пропустить гонку переслідування
Христина Дмитренко. Фото: biathlon.com.ua / Pavlo Zarovetskiy
Тренерський штаб збірної України вирішив не перенавантажувати Христину Дмитренко, тому біатлоністка пропустить гонку переслідування у Естерсунді та готуватиметься до Гохфільцена.

Христина Дмитренко пропустить гонку переслідування у рамках етапа Кубка світу в шведському Естерсунді, яка пройде 3 грудня о 15:00 за київським часом.

За словами старшого тренера збірної України з біатлону Миколи Зоца, рішення продиктоване бажанням не перенавантажити Христину:

«Вона вперше на Кубку світу і працює в такому ритмі, тому вирішили дати їй перепочинок перед другим етапом Кубка світу в Гохфільцені», – сказав Зоц у коментарі Суспільне Спорт.

  • До гонки переслідування від України відібралося лише двоє біатлоністок, тож синьо-жовтих в персьюті представлятиме лише Анастасія Меркушина, яка обійшла Дмитренко на одну позицію в спринті: Меркушина фінішувала 48-ою, а Дмитренко – 49-ою.
  • Етап Кубка світу в Естерсунді став першим для Христини. Протягом нього вона взяла участь у чотирьох гонках: індивідуальній гонці, спринті та двох естафетах.
  • 2 грудня у спринті визначаться учасники чоловічої гонки переслідування.