«За жовтень зможу відновити руку»: Підручний розповів, коли відновиться після перелому

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
581
0 голосів
«За жовтень зможу відновити руку»: Підручний розповів, коли відновиться після перелому
Дмитро Підручний, фото: Google
Лідер збірної України з біатлону Дмитро Підручний може вдруге поспіль пропустити старт сезону Кубка світу. Українець продовжує відновлення після перелому руки.

Дмитро Підручний продовжує відновлення після перелому руки. Перед стартом літнього чемпіонату світу лідер збірної України впав з велосипеда та зламав руку.

Підручний сказав, що йому вдалося уникнути операції.

«Зробили МРТ – показало, що, в принципі, очікували лікарі: все проходить добре, зростається, суглоб відновлюється, зв'язки теж. Але треба зараз, аби рука була знерухомлена декілька тижнів. Тренуюся я раз на декілька днів на велотренажері, рука також при мені закріплена. А більше поки нічого робити не можу. Операція? Ні, обстеження МРТ показало, що нічого проводити там не треба».

Дмитро також назвав орієнтовний термін початку тренувань.

«Не раніше кінця вересня я зможу потроху давати дозоване навантаження на ліву руку. Думаю, за жовтень зможу відновити її. Можливо, не до того рівня, який був, але до якогось певного рівня. Щоб я міг уже з листопада почати повністю нормально, без обмежень тренуватися», – сказав Підручний в коментарі для «Суспільне Спорт».

13 серпня Підручний став восьмим у чоловічому мас-старті виставкового турніру City Biathlon 2023.