«Щоб бути вище, треба, щоб багато зірок зійшлося»: Зоц прокоментував виступ команди в спринті на ЧС

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
161
0 голосів
«Щоб бути вище, треба, щоб багато зірок зійшлося»: Зоц прокоментував виступ команди в спринті на ЧС
Микола Зоц, фото: Google
Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Микола Зоц прокоментував виступ команди в спринті на чемпіонаті світу в Нове Место.

Микола Зоц прокоментував виступ команди в спринті на ЧС. Тренер розповів, що потрібно, щоб українки займали вищі місця

«Я вже не перший раз кажу, якщо ми нічого не начудимо, як то кажуть, то наші місця 20-ті-30-ті – це точно. А, може, й у двадцятці ми вже можемо за своїм рівнем. Далі, щоб вище бути, треба вже, щоб багато зірок зійшлося. Вони боролися, видно було по фінішу, що віддали все.

Інше скажу по цій гонці, що мені сподобалося, що психологічно вони налаштуватися класно. Тому що особливості цього чемпіонату світу все-таки, що різниця між групами велика: друга гірша, третя, четверта ще гірша. Але і Настя Меркушина з четвертої боролася, і Христина Дмитренко з третьої підгрупи боролася», – сказав Зоц в коментарі для biathlon.com.ua.

  • Найкращий результат серед наших дівчат показала Дмитренко, для якої цей старт став дебютним на рівні ЧС – 12-та позиція серед 93 учасниць.
  • У неділю, 11 лютого, жінки продовжать змагання у гонці переслідування (10 км). Всі вищезазначені чотири українки до неї відібралися.