Михайлюк став другим українцем, який виграв НБА: Медведенко відреагував на досягнення гравця Бостона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
184
1 голос
Михайлюк став другим українцем, який виграв НБА: Медведенко відреагував на досягнення гравця Бостона
Святослав Михайлюк. Фото: Google
Колишній баскетболіст Лос-Анджелес Лейкерс Станіслав Медведенко прокоментував чемпіонство в НБА українця Святослава Михайлюка у складі Бостон Селтікс.

У ніч на вівторок, 18 червня, Бостон Селтікс з Святославом Михайлюком на домашньому паркеті обіграв  Даллас Маверікс (106:88) та з рахунком 4:1 виграв фінальну серію, оформивши чемпіонство НБА

Станіслав Медведенко привітав свого співвітчизника з тріумфом.

«‎Вітаю Бостон з 18-м титулом. Вітаю Святослава Михалюка з чемпіонством, бо це неймовірний результат, не дивлячись на те, що мало грав».

Ексгравець Лейкерс відзначив, що виграти НБА дійсно важко.

«‎Багато хто не зрозуміє, скільки потрібно докласти зусиль, щоб потрапити в НБА, а ще більше зусиль потрібно, щоб залишатися в лізі. Кайфуй від моменту, кращого в житті мало».

Також колишній баскетболіст порадив Михайлюку нагадати світу про війну в Україні.

«‎Та не забувай про Україну, бо у тебе є унікальна можливість привернути увагу світу і зробити свій внесок в перемогу над агресором».

Екстріумфатор НБА зазначив, що у нас дійсно талановита нація.

«‎Вітаю Україну та українців. Ця перемога свідчить про те, що ми неймовірно талановиті — треба лише навчитись працювати в команді, об’єднуватись і більше перемог у нас поперед», — написав Медведенко у соціальних мережах.

  • Медведенко тріумфував із Лейкерс у НБА в 2001 та 2002 роках.
  • Бостон виграв 18-те чемпіонство в історії клубу та встановив новий рекорд НБА, перевершивши досягнення Лейкерс (17 трофеїв).