Інші

«Я не хочу чекати»: Терлюга оголосила про завершення кар’єри на ЧС після бронзи та скандалу в Будапешті

Віктор Глухенький
Переглядів 262
0 голосів
Анжеліка Терлюга. Фото: Google
Українська красуня-каратистка Анжеліка Терлюга, яка напередодні стала бронзовою призеркою чемпіонату світу з карате в Будапешті, шокувала заявою в Інстаграм.

Анжеліка Терлюга, оголосила про завершення кар’єри. Зробила це спортсменка розмістивши допис на своїй сторінці в одній із соціальних мереж, ледь не одразу після здобуття бронзової нагороди на чемпіонаті світу в Будапешті.

«Цей турнір був дуже важким для мене морально … ви всі усе бачили. Я досі не вірю в ту ситуацію з протестом і як ви знаєте нічого не змінилось. Тобто «happy end», в якому мені повернули моє місце в фіналі і все стало справедливо, не відбулось. 

Не здійснена до кінця мрія , але є медаль з чемпіонату світу і неймовірна підтримка від людей. Наступний світу через два роки, я одразу скажу, я не хочу чекати. Це рішення було прийняте вже давно», – написала Терлюга на своїй сторінці в Інстаграм.

P.S. Скандальна ситуація, яку Терлюга має на увазі, трапилася у півфінальній сутичці на ЧС: Анжеліка спершу виграла бій у Івети Горанової з рахунком (14:11).

Проте через помилку суддів, які затримали бій на 20 секунд, і подальший протест збірної Болгарії, українка була змушена повернутися на татамі й зазнала поразки (4:5).

  • Анжеліка Терлюга є срібною медалісткою Олімпіади-2020 (Токіо), триразовою чемпіонкою Європи та володаркою золота Європейських ігор-2023.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн