Футбол

Сталася друга відставка в УПЛ: клуб, який не здобув жодної перемоги, звільнив головного тренера – джерело

Євген Чепур
Переглядів 6602
6 голосів
Валерій Іващенко. Фото: ФК Оболонь
У понеділок, 2 вересня, в Українській Прем’єр-лізі сталася друга відставка головного тренера цього сезону. Без роботи залишився вже екскерманич Оболоні Валерій Іващенко.

Новий сезон УПЛ тільки розпочався, а вже другий український клуб звільнив головного тренера. Своєї посади позбувся Валерій Іващенко, який до недавнього часу очолював київську Оболонь. Про це повідомило «‎ТаТоТаке».

Джерело стверджує, що тимчасовим в.о. головного тренера «‎пивоварів» призначено його помічника Олександра Антоненка. Саме він завтра, 3 вересня, проведе перше тренування Оболоні після короткої відпустки.

Про причину звільнення не повідомляється, але нею може бути провальний старт Оболоні у новому розіграші чемпіонату України – одне очко після п’яти турів та останнє місце у турнірній таблиці УПЛ.

🔥В Оболоні вже відреагували на резонансну інформацію -  ЧИТАТИ ТУТ

Нагадаємо, що раніше Юрій Коваль покинув посаду виконувача обов’язків головного тренера Зорі, нині командою керує його колишній асистент Младен Бартулович.

  • Іващенко в ролі головного тренера Оболоні працював з 2021-го року.
  • Під його керівництвом «‎пивовари» піднялися до УПЛ, а минулого сезону зберегла прописку в еліті вітчизняного футболу у перехідних матчах.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн