Футбол

Циганик назвав дві найслабші команди УПЛ: вони обидві представляють одне місто

Олександр Калінін
Переглядів 16998
7 голосів
Гравці Лівого Берега, фото: ФК Лівий Берег
Відомий коментатор і ведучий Ігор Циганик розповів, які клуби Української Прем’єр-ліги справляють на нього найгірше враження на старті сезону.

Журналіст і коментатор Ігор Циганик в ефірі однойменного YouTube-каналу відповів, хто в УПЛ на даний момент виглядає найгірше. Він виділив зі знаком «мінус» два столичних клуби – Оболонь і дебютанта Лівий Берег.

«Поки що з тих матчів, які я побачив, найслабшими виглядають дві команди – Оболонь і Лівий Берег». 

Експерт детальніше висловився щодо перспектив Лівого Берега.

Лівий Берег – тут зрозуміло, для мене це поки що тимчасове явище, я думаю вони доберуть футболістів, звикнуться до Прем’єр-ліги, дадуть хороший настрій тим футболістам, які є, якщо буде одна-друга перемога. Вони свої очки нікому не подарують, я думаю, що вони будуть набирати».

В той же час Циганик жорстко розкритикував Оболонь за відсутність характеру і бажання.

«Команда поки що виглядає дуже кволо. В них десь можливо відібрали гол в матчі проти Ворскли (0:2). Але вони просто бездарно зіграли матч проти Полісся (0:4). Це та команда, яка повинна видавати 200% своїх можливостей, вони повинні компенсувати брак кваліфікації своїми бійцівськими якостями».

Ведучий пояснив, що має робити команда.

«Вмінням поборотися за м’яч, топтати команди, шукати і вигризати свої шанси, стелитися, не злізати з дупи в середині поля. А так, як вони вийшли на матч проти Полісся, то я вам хочу сказати, що це команда, яка поки що не виглядає командою, готовою дертися за свої очки. Полісся розібрало на частини».

  • У понеділок Лівий Берег здобув дебютну перемогу в УПЛ, обігравши Чорноморець (1:0). Команда займає 14 місце.
  • Оболонь йде на останньому місці з нулем перемог і одним очком.

Турнірна таблиця УПЛ

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн