«Вся Україна зараз дзвонить, пише: «Чистий гол скасували»: в УПЛ назріває скандал – відео суперечливого моменту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
925
2 голоси
«Вся Україна зараз дзвонить, пише: «Чистий гол скасували»: в УПЛ назріває скандал – відео суперечливого моменту
Валерій Іващенко. Фото: ФК Оболонь
Головний тренер київської Оболоні Валерій Іващенко вважає, що у поєдинку третього туру УПЛ проти Ворскли (0:2) у його команди поцупили «чистий» гол.

Напередодні, 16 серпня, у матчі третього туру УПЛ Ворскла на домашньому полі досить впевнено за рахунком переграла Оболонь (2:0), але після гри почав розгоратися скандал.

Річ у тому, що у середині другого тайму нападник Оболоні Сергій Суханов забив гол, який було скасовано через нібито гру рукою. На грі у Полтаві був присутній ВАР і на повторі також чітко помітно, що м'яч зачепив передпліччя.

Зважаючи на це, головний тренер Оболоні Валерій Іващенко просто вибухнув від люті, натякнувши, що його команду засудили.

«Вся Україна зараз дзвонить, пише: «Чистий гол скасували». Просто хочеться спитати: «Як трактується?» і таке інше. У нас скільки таких матчів було. З Ковалівкою перший тур грали – теж рукою прокидає, дивляться – нічого немає. Багато таких моментів і трактуються я не знаю, як. І все не на нашу користь. Начебто спеціально такі моменти», – сказав Іващенко в ефірі UPL.TV.

▶️  Відео із незарахованим голом Сергія Суханова дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після трьох турів Оболонь має в доробку одне очко та посідає передостанню, 15 сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі «пивовари» на виїзді зіграють проти Полісся. Поєдинок у Житомирі заплановано на 25 серпня, початок гри о 13:00.