Футбол

Маркевич красномовно показав відношення до приходу Лупашка в Карпати: реакція тренера коментарів не потребує

Дмитро Вєнков
Переглядів 3217
2 голоси
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати (Львів)
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич відреагував на чутки про те, що в структуру львівського клубу може прийти екснаставник Інгульця Владислав Лупашко.

Головний тренер Карпат Мирон Маркевич прокоментував чутки, що команду львів’ян U-19 із прицілом на те, щоб у майбутньому прийняти основу, може очолити екснаставник Інгульця Владислав Лупашко.

«Чи напружують мене розмови про Лупашка? Абсолютно. Мені то якось… Лупашко та й Лупашко. Ну що Лупашко?».

Маркевич підкреслив, що наразі його більше хвилює стан справ у перші команді.

«Є побажання, щоб він прийшов до U-19. Мені все одно, хто там буде працювати. Головне, щоб був результат. Мене зараз найбільше хвилює перша команда і її комплектація. Все. А U-19… Буде Лупашко чи хтось другий… Заради Бога. Лупашко – значить хай працює», – сказав Маркевич для ютуб-каналу «BurBuzz».

  • Нагадаємо, що Карпати за підсумками минулого сезону з другого місця у Першій лізі напряму вийшли до УПЛ. Чемпіонські перегони вони програли саме Інгульцю;
  • Раніше у ЗМІ ширилася інформація про те, що між Маркевичем та власником Карпат Володимиром Матківським існують непорозуміння. Згодом сторони зустрілися і Маркевич спростував всі чутки. Раніше клуб вже покинув його асистент та син – Остап.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн