«На даний момент в Іспанії»: Остап Маркевич розсекретив своє місцезнаходження – неочікувана заява тренера Карпат

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
307
3 голоси
«На даний момент в Іспанії»: Остап Маркевич розсекретив своє місцезнаходження – неочікувана заява тренера Карпат
Остап Маркевич. Фото: ФК Карпати
Помічник головного тренер львівських Карпат Остап Маркевич розповів, що він дійсно покинув територію України. Однак, зробив це на законних підставах. Фахівець має намір припинити співпрацю з львівським клубом.

Остап Маркевич підтвердив інформацію, що він на даний момент перебуває не на території України. Тренер навіть не став приховувати країни, де саме він знаходиться і розповів, що там робить.

«На даний момент знаходжусь в Іспанії, тому що мені потрібно вирішити питання з іспанською резиденцією, яку я продовжую. Для отримання документів необхідна моя фізична присутність. З 2015 року я і моя сім’я живемо в Іспанії, мій син вчиться в іспанській школі, та й взагалі багато юридичних аспектів вимагає моєї присутності тут. 

Я вже не раз виїжджав і повертався в Україну у встановлений законодавчому порядку спосіб. В найближчий час планую повернення в Україну».

Окрім цього, Маркевич-молодший повідомив, що з нового сезону не буде працювати в тренерському штабі Карпат. Фахівець мріє продовжити кар’єру у якості головного тренера і навіть веде перемовини з кількома клубами

«На прохання батька допомогти йому в Карпатах в мене не було шансів відмовитись. Ми виконали завдання – Карпати вийшли в УПЛ. Я допоміг батьку і своєму рідному клубу, а далі в мене своя дорога. 

Хотів би продовжити свою власну кар’єру головного тренера. Я спілкуюсь з українськими та закордонними клубами» – розповів Остап Маркевич в інтерв’ю «Українському футболу».

  • У підсумковій турнірній таблиці Першої ліги Карпати посіли друге місце, набравши 65 очок. Відставання від Інгульця, котрий став чемпіоном, склало два пункти.
  • В сезоні 2024/25 рр. львівський клуб знову виступатиме в українській Прем’єр-лізі.
  • Остап Маркевич у якості тренера працював з Агробізнесом (Волочиськ), одеським Чорноморцем та Маріуполем. Також український фахівець має досвід роботи з іспанським Вільярреалом (команда U-20).