Між Маркевичем і власником Карпат пробігла чорна кішка: Вацко сказав, що сталося і хто є винуватцем конфлікту

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2401
2 голоси
Між Маркевичем і власником Карпат пробігла чорна кішка: Вацко сказав, що сталося і хто є винуватцем конфлікту
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати (Львів)
Відомий журналіст Віктор Вацко розповів про менеджерську кризу в Карпатах. Здається, головний тренер Мирон Маркевич втратив довіру власника клубу Володимира Матківського.

Журналіст Віктор Вацко розповів що про напружену ситуацію всередині Карпат. Головний тренер Мирон Маркевич віддаляється від власника клубу Володимира Матківського.

Вацко пояснив, що стало каталізатором проблем.

«Після скандалу із трансфером Дмитра Годі за півмільйони, який не відбувся, стався якийсь злам у стосунках президента Матківського і Маркевича. Мій WhatsApp тоді доносив мені інформацію, що Матківський мав кілька зустрічей з людьми, які не мають стосунку до клубу, але мають стосунок до футболу».

Журналіст підкреслив, що саме тоді в клубі почали з’являтися нові менеджери, які відсунули Маркевича на дальній план.

«Було посіяне зерно недовіри. Я не можу це стверджувати, бо це стосунки двох людей. Але є така інформація. Невдовзі після цієї історії у Карпатах з'явився шеф-скаут Корнієнко, почали розповзатися чутки про прихід в клуб Андрія Русола», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу «Вацко Live».

  • Нагадаємо, що торік Карпати хотіли підписати хавбека Вереса Годю, однак цей трансфер зірвався через вимоги агентів футболіста. Рівненський клуб офіційно оголосив їх персонами нон-грату;
  • Нещодавно повідомлялося, що Маркевич має залишити посаду головного тренера Карпат через конфлікт з шеф-скаутом Глібом Корнієнком, після чого спеціаліст спростував ці новини.
  • На заміну йому сватають наставника Інгульця Владислава Лупашка, який вже відреагував на чутки. Прокоментував новину і президент Інгульця Олександр Поворознюк;
  • Також багато джерел повідомляють, що вже з першого липня гендиректором Карпат стане нинішній виконавчий директор і один зі співзасновників Дніпра-1 Русол;
  • Львів'яни посіли другу сходинку в чемпіонській групі Першої ліги, завдяки чому гарантували собі місце в УПЛ.