Футбол

«Давайте про нього забудемо»: журналіст відреагував на інтерес Динамо та Шахтаря до польського фахівця

Євген Чепур
Переглядів 273
0 голосів
Марек Папшун. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський поділився останніми новинами щодо ймовірного інтересу київського Динамо та донецького Шахтаря до польського тренера Марека Папшуна.

У четвер, 19 жовтня, журналіст Пьотр Слонка заявив про інтерес до польського наставника Марека Папшуна з боку Динамо та Шахтаря.

Михайло Співаковський зізнався, що намагався дізнатися правду щодо інтересу наших грандів до поляка, але точної відповіді не почув.

«Я намагався цю інформацію спростувати чи підтвердити і в Шахтарі, і в Динамо. Але жодна людина, яка дотична до цих клубів або близька до них, мені цього не підтвердила. Зараз у Папшуна, напевно, є певний промоушн».

Співаковський вважає, що чутки про зацікавленість у Папшуні з боку киян та донеччан запустив агент фахівця.

«Наскільки я розумію, джерелом інформації про цей інтерес є агент чи люди Папшуна. Ми розуміємо, що це певний промоушн. 

Тому давайте на певний час про нього забудемо. Хоча я знаю, за моєю інформацією, він вичікує моменту і на клуб, який зробить йому пропозицію», — сказав журналіст в ефірі «ТаТоТаке».

  • Папшун тренував Ракув з квітня 2016 по травень 2023 року. Він привів команду з Ченстохови до першого чемпіонства в її більш ніж столітній історії.
  • На чолі Ракува наставник загалом провів 286 офіційних матчів.
  • Раніше інтерес до польського фахівця також виявляв ряд європейських клубів. Зокрема грецький Олімпіакос та ізраїльський Маккабі з Тель-Авіва.
  • За час тренерської кар’єри 49-річний фахівець працював виключно з польським командами. Окрім Ракува, Папшун був керманичем в маловідомих клубах – Долькані, Торгувеку, Дом’янках, Легіоновії та Світі.
  • Нині поляк має контракт з Canal+ Sport, де працює експертом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн