Заміна Луческу або Срні? Динамо та Шахтар поборються за європейського тренера – відома реакція спеціаліста

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1181
0 голосів
Заміна Луческу або Срні? Динамо та Шахтар поборються за європейського тренера – відома реакція спеціаліста
Марек Папшун. Фото: Google
Колишній наставник чинного чемпіона польської Екстракляси Ракува, тимчасово безробітний Марек Папшун, може працевлаштуватися в одному з українських грандів.

Марек Папшун знову може повернутися у великий футбол. Принаймні про це красномовно натякає польский журналіст-інсайдер Пьотр Слонка.

«Мареком Папшуном цікавляться донецький Шахтар і київське Динамо.

Польський тренер дуже позитивно сприймає цю інформацію і дуже зацікавлений», – написав на своєму телеграм-каналі Пьотр Слонка.

Папшун тренував Ракув з квітня 2016 по травень 2023 року. Він привів команду з Ченстохови до першого чемпіонства в її більш ніж столітній історії.

Під орудою саме цього спеціаліста, розкрився та заграв новими фарбами форвард Владислав Кочергін, якого з Ракува викликали до лав національної збірної України. 

  • На чолі Ракува Папшун загалом провів 286 офіційних матчів.
  • Раніше інтерес до польського фахівця також виявляв ряд європейських клубів. Зокрема грецький Олімпіакос та ізраїльський Маккабі з Тель-Авіва.
  • За час тренерської кар’єри 49-річний фахівець працював виключно з польським командами. Окрім Ракува, Папшун був керманичем в маловідомих клубах – Долькані, Торгувеку, Дом’янках, Легіоновії та Світі.
  • Нині Папшун має контракт з Canal+ Sport, де працює експертом.