Журналіст порадив Динамо брати приклад з Шахтаря: що він сказав та до чого тут Луческу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1180
0 голосів
Журналіст порадив Динамо брати приклад з Шахтаря: що він сказав та до чого тут Луческу
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський прокоментував результат матчу 11-го туру чемпіонату України між Динамо та Дніпром-1 (0:1) та дав пораду столичному гранду.

Учора, 22 жовтня, Динамо на своєму полі програло Дніпру-1 з рахунком 0:1.

Михайло Співаковський заявив, що киянам потрібно піти на кардинальні зміни у тренерському штабі та взяти приклад з Шахтаря, який звільнив головного тренера Патріка ван Леувена, та попрощатися з Мірчею Луческу.

«Я дуже не радив Шахтарю зараз робити те, що вони зробили. Але я дуже раджу Динамо зробити саме те, що зробив зараз Шахтар. 

Думаю, що якщо зараз прийде будь-яка людина на останні чотири тури першого кола – Шовковський, Гусєв чи Костюк – це точно дасть якийсь маленький плюс», – сказав журналіст в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».

  • Мірча Луческу тренує київське Динамо з 2020 року.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Контракт фахівця зі столичним клубом розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • У поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двохматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1), з також з розіграшу Кубка України, програвши в 1/8 фіналу київській Оболоні (0:1). 
  • Після вчорашнього фіаско Динамо має в активі 15 очок та посідає сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • В 12-му турі Динамо зіграє на виїзді проти ковалівського Колоса. Поєдинок має відбутися 28 жовтня. Початок гри о 15:00.