Футбол

«Є судді, нехай вони розбирають»: Вернидуб висловився про втрачену перемогу над Рухом та призначений пенальті

Віктор Глухенький
Переглядів 653
0 голосів
Юрій Вернидуб. Фото: Google
Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував підсумок поєдинку дев'ятого туру української Прем'єр-ліги проти львівського Руха (1:3).

Коментуючи поразку від Руха в поєдинку дев’ятого туру УПЛ (1:3), Юрій Вернидуб не став звинувачувати в ній суддів. Натомість, дорікнув своїм гравцям за слабку реалізацію моментів.

«Гра нам давалася. Ми вигравали. Якби реалізували нагоди, які ми створили на початку другого тайму, гра була б зовсім іншою. Ми не реалізували, суперник забив.

Потім призначили пенальті. Не знаю, був чи ні. Є судді, нехай вони розбирають. Ми трохи руки опустили. Коли отримали третій, то почали грати, але було вже пізно», – сказав Вернидуб в післяматчевому коментарі в ефірі УПЛ ТБ.

  • Після поразки від Руху Кривбас так і залишився на другій сходинці в турнірній таблиці УПЛ. Наразі в активі підопічних Юрія Вернидуба 18 очок. Відставання від Шахтаря складає одне очко.
  • В наступному, десятому турі УПЛ, Кривбас вдома прийме одеський Чорноморець. Поєдинок заплановано на восьме жовтня. Початок гри о 17:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн