Футбол

«Він зателефонував Суркісу»: ексзахисник Динамо назвав гравця, який завадив йому поїхати на збори з основою

Дмитро Вєнков
Переглядів 1024
0 голосів
Іван Трубочкін. Фото: ФК Динамо (Київ)
Вихованець Динамо (Київ) Іван Трубочкін розповів, як втратив шанс поїхати на збори із командою Сергія Реброва у 2015 році. На заваді стало повернення до клубу Бетао.

Ексхавбек київського Динамо Іван Трубочкін заявив, що за часів роботи Олега Блохіна в Динамо (2012-2014 рр.) не мав шансів заграти у першій команді.

«За Блохіна у молодих гравців не було шансів взагалі. Тоді за трансферне вікно клуб витрачав по 50-70 мільйонів євро. Купляли футболістів із топчемпіонатів».

Колишній футболіст пригадав, що взимку 2015 року, вже за каденції Сергія Реброва (2014-2017 рр.), міг поїхати на збори із першою командою. Проблемою стало те, що до клубу вирішив повернутися бразильський захисник Бетао, який зателефонував президенту клубу Ігорю Суркісу.

«У мене був момент, коли я повинен був їхати на зимові збори з основою. Це було у перший сезон Реброва в Динамо. Наче все вже вирішили, але у той момент Бетао зателефонував Суркісу та попросився повернутися в команду. Так вийшло, що я не поїхав. Тоді я був найближче до першої команди у кар’єрі».

Футболіст все ж таки зазначив, що не тішив себе ілюзіями про першу команду біло-синіх, навіть попри можливість поїхати на збори.

«Не знаю, правда, чи Ребров дійсно бачив мене у першій команді. Можливо, він просто хотів, аби молодий футболіст пройшов збори з основою».

Цікаво, що вже через півтора року Трубочкін, який виступав за Динамо-2, був вимушений покинути команду.

«За пів року до завершення контракту стало відомо, що Динамо-2 розформовують. До того ж мені вже виповнювалося 23 роки, і я міг піти без компенсації. В основі я перспектив не мав, тому клубу не було сенсу продовжувати зі мною угоду», – розповів Трубочкін в інтерв’ю сайту «Український футбол».

  • Нагадаємо, що Трубочкін був у структурі Динамо з 2003 по 2016 рр. За першу команду не виступав;
  • У вересні у віці 30 років захисник оголосив про завершення професійної ігрової кар’єри. Останнім його клубом став Минай, кольори якого він захищав у сезоні 2022/23;
  • Бетао виступав за Динамо з 2008 по 2013 рр., а також у другій частині сезону 2014/15 (168 матчів, шість асистів).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн