Футбол

«Буду відвертим – в Дніпрі-1 погана ситуація»: директор клубу відреагував на виліт команди з єврокубків

Ілля Деулін
Переглядів 582
0 голосів
Гравці Дніпра-1, фото: СК Дніпро-1
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман зізнався, що в команді поганий настрій через виліт з єврокубків. В тому числі, в розпачі дніпряни через те, що в Європі не вдалося як належить підзаробити.

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман у ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів, які настрої панують в дніпровському колективі після вильоту з єврокубків.

«Буду відвертим: в Дніпрі-1 на сьогоднішній день – погана ситуація. Ми не очікували, що не зможемо пройти таку команду, як Спартак (Трнава). Розуміли, що залишилися без тренера, але, незважаючи на цю обставину, всі були налаштовані по-бойовому. Хотіли пройти далі – пробитися у груповий турнір Ліги конференцій і заробити гроші на сезон».

Фрідман також поділився своєю думкою, чи можна було уникнути поразки в матчі-відповіді (1:2 д.ч.): 

«Можна сказати, що у додатковий час проти Спартака ми вели гру, контролювали її хід, і тут на тобі – вилучення стрижневого гравця середини поля, звідти потім нам і гол прийшов. Так склалося, що ми поступилися словацькій команді і змушені були зійти з дистанції».

  • Дніпро-1 став першим (але не єдиним) клубом, який протягом сезону вилетів з усіх трьох єврокубків протягом сезону.
  • Також дніпряни поки залишаються без тренера. Після відставки Олександра Кучера обов’язки керманича команди взяв на себе Валерій Городов.
  • В УПЛ Дніпро-1 має чотири очки та посідає 13 місце, але в дніпровської команди зіграно на два-три матчі менше, ніж у конкурентів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн