Сачко переможно повернувся після травми: українець здійснив неймовірний камбек на челленджері в Барселоні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
103
2 голоси
Сачко переможно повернувся після травми: українець здійснив неймовірний камбек на челленджері в Барселоні
Віталій Сачко. Фото: Google
Перша ракетка України Віталій Сачко з перемоги стартував на ґрунтовому челленджері в Барселоні, здолавши у трьох сетах представника Франції Трістана Ламазіна (2:1).

Лідер українського тенісу Віталій Сачко (№187 ATP) переможно, але не без нервів, стартував на ґрунтовому челленджері в іспанській Барселоні.

У матчі першого раунду українець, посіяний під п'ятим номером, у трьох сетах переграв Трістана Ламазіна з Франції (№286 ATP). Нерв гри був максимально оголеним у фінальній партії, де до пори до часу спокійно вів у рахунку 5:1 француз. Однак, Сачко зібрався та закамбечив.

Загалом поєдинок тривав дві години та 47 хвилин. За цей час Сачко жодного разу не подав навиліт та припустився шести подвійних помилок. Ламазін одного разу ейсанув та аж десять разів помилився на подачі. 

Нагадаємо, що у Віталія була травма, через яку він пропустив два місяці.

Барселона (Іспанія). Перше коло

Віталій Сачко (Україна, 5) – Трістан Ламазін (Франція) – 2:1 (6:7, 6:1, 7:5)

  • У наступному раунді Сачко зіграє з переможцем поєдинку між Деннісом Новаком (Австрія, №218 ATP) та Лоренцо Джустіно (Італія, №354 ATP). 
  • Нещодавно Віталій дав ексклюзивне захоплююче інтерв'ю для сайту Sport-express.uа, в якому поділився всіма деталями своєї кар'єри і особистого життя і висловив претензії до українських тенісисток.