Чи справедливо було вилучено Салюка на Олімпіаді: хавбек збірної України розставив усі крапки у цьому питанні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
128
1 голос
Чи справедливо було вилучено Салюка на Олімпіаді: хавбек збірної України розставив усі крапки у цьому питанні
Максим Брагару та Ашраф Хакімі. Фото: УАФ
Хавбек олімпійської збірної України Олег Федор пригадав перипетії поєдинку другого туру групового етапу ОІ-2024 проти команди Марокко та прокоментував найрезонансніший момент – пенальті та пряму червону Володимиру Салюку.

Олег Федор, згадуючи вольову перемогу синьо-жовтої дружини над Марокко (2:1), висловив свою думку і на рахунок дій головного судді матчу, який у другому таймі вилучив нашого центрального оборонця Володимира Салюка та поставив пенальті у ворота Кирила Фесюна.

«Власне кажучи, я не дуже сильно розбираюсь в суддівстві, але, як казали партнери по команді, подвійного покарання в іграх не має бути. Має бути або пенальті і жовта карта, або червона за фол останньої надії за межами штрафного. Але фол очевидно був, тому з фінальним рішенням головного арбітра немає сенсу сперечатись», – розповів Федор в інтерв'ю сайту Збірна.

Нагадаємо, що у першому турі групового етапу Україна програла Іраку (1:2), а у другому поєдинку на ОІ-2024 переграла Марокко (2:1).

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Україна (U-23) – Марокко (U-23) та моменту з призначенням пенальті дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Поєдинок Україна (U-23) – Аргентина (U-23) буде зіграно сьогодні, 30 липня. Початок гри у Ліоні о 18:00 за київським часом.
  • В паралельному матчі квартету В Марокко у Сент-Етьєні мірятиметься силами з Іраком.