Прометей вперше виграв у Лізі чемпіонів: українська команда відзначилася вольовим камбеком

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
329
0 голосів
Прометей вперше виграв у Лізі чемпіонів: українська команда відзначилася вольовим камбеком
Волейболістки Прометея. Фото: ВК Прометей
Волейбольний Прометей відзначився дебютною звитягою в Лізі чемпіонів. Підопічні Івана Петкова наостанок дотисли румунську Альбу та здобули першу перемогу в групі єврокубка.

29 листопада волейболістки Прометея провели матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти румунської Альби.

Дніпрянки гарно розпочали матч, записавши до свого активу першу партію. Далі переможний запал українки дещо розгубили і вони програли два наступних сети.

Повернулися до гри волейболістки Прометея лише в четвертій партії, де вони змогли перевести гру в п'ятий сет. У короткій партії українські спортсменки розгромили румунок та здобули першу перемогу в груповому етапі Ліги чемпіонів.

Волейбол. Ліга чемпіонів (жінки). Груповий етап, третій тур.

Альба – Прометей – 2:3 (23:25, 25:21, 25:18, 18:25, 7:15)

  • Прометей за дану перемогу отримав два очки та залишиться на четвертій сходинці групи.
  • Третє місце дає можливість продовжити єврокубковий шлях у 1/4 фіналу Кубка ЄКВ або у Лізі чемпіонів, якщо дніпрянки стануть найкращими серед команд, що посядуть третє місце.
  • Переможець групи вийде до 1/4 фіналу напряму, а другі команди всіх п’яти груп, а також найкраща серед третіх місць, розіграють ще три путівки до чвертьфіналу.
  • Сети, взяті в грі проти Альби, стали для підопічних Івана Петкова першими у Лізі чемпіонів, адже два попередні матчі Прометей програв насухо: ЛКС (0:3) та Ле-Канне (0:3).
  • Наступний матч дніпрянки проведуть 5 грудня проти ЛКС.