Український чемпіон світу провів дуель поглядів: опонент назвав його найкращим на планеті

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
349
0 голосів
Український чемпіон світу провів дуель поглядів: опонент назвав його найкращим на планеті
Ярослав Амосов. Фото: Bellator MMA
Ярослав Амосов перед боєм з Джейсоном Джексоном переконаний у тому, що серія з 27 перемог поспіль не має його зупиняти, а сам він має вигравати за кожного виходу в клітку.

Українець Ярослав Амосов 17 листопада замахнеться на 28-му поспіль перемогу в змішаних єдиноборствах. Боєць цього дня проведе захист чемпіонського пояса Bellator у напівсередній вазі з ямайцем Джейсоном Джексоном.

Головному поєдинку шоу Bellator 301 у Чикаго передувала традиційна битва поглядів. Процедура зважування ж пройде перед самим боєм.

На пресконференції Амосов розповів, що серія з 27 перемог не змусить його зупинитися:

«Для мене серія не має значення. Я хочу перемагати в кожному поєдинку. Звісно, 27-0 — це добре. Якщо ти б'єшся, то не думаєш: «Окей, цей бій можна програти, наступний — виграти». Маєш перемагати в кожному. Коли йду до клітки, я хочу виграти».
  • Раніше ямаєць назвав Ярослава, можливо, одним з найкращих бійців на планеті.
  • Амосов у Чикаго претендуватиме на 28-му поспіль перемогу в змішаних єдиноборствах. Наразі саме українець утримує найдовшу переможну серію в професійному ММА, що триває від початку його професійної кар'єри влітку 2012 року;
  • Перемога максимально наблизить Амосова до історичного рекорду росіянина Хабіба Нурмагомєдова – 29 поспіль професійних перемог у змішаних єдиноборствах;
  • Свій чемпіонський титул українець здобув у червні 2021 року після перемоги над бразильцем Дугласом Лімою.