«Мене просто виштовхнули на татамі»: Терлюга прокоментувала скандал у півфіналі ЧС

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
554
0 голосів
«Мене просто виштовхнули на татамі»: Терлюга прокоментувала скандал у півфіналі ЧС
Анжеліка Терлюга. Фото: НОК України
Анжеліка Терлюга досі обурена ситуацією на чемпіонаті світу, коли через помилку хронометриста їй довелося фактично переграти півфінал, де вона програла.

Українська каратистка Анжеліка Терлюга прокоментувала інцидент, який мав місце з нею у півфіналі чемпіонату світу з карате.

Нагадаємо, що через збій годинника у сутичці з болгаркою Івет Горановою, яку українка виграла з рахунком 14:11, бій затримали на 20 секунд і спортсменкам довелося повернутися на татамі. Внаслідок цього з рахунком 6:4 перемогла Горанова. 

«Я не могла зрозуміти, як через помилку хронометриста я маю провести повторний поєдинок через двадцять хвилин. І це не був повторний поєдинок – мене просто виштовхнули на татамі та сказали: «Окей, маєш хвилину та 17 секунд та програєш, а в неї не буде штрафів. Вперед».

Якщо все було гаразд, то чому продовжувати поєдинок саме з цього моменту? Були якісь проблеми?», – сказала Терлюга в коментарі Instagram-сторінці Adidas Combat Sports.

  • У підсумку на чемпіонаті світу Терлюга посіла третє місце, оскільки її суперниця в поєдинку за бронзу знялась через травму.
  • Анжеліка також є срібною медалісткою Олімпіади-2020 (Токіо), триразовою чемпіонкою Європи та володаркою золота Європейських ігор-2023.