Поразка Епіцентра-Подоляни та перемога Житичів: українські команди стартували у Кубку ЄКВ

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2362
0 голосів
Поразка Епіцентра-Подоляни та перемога Житичів: українські команди стартували у Кубку ЄКВ
ВК Житичі-Полісся. Фото: Facebook
26 жовтня українські волейбольні команди розпочали свій шлях у Кубку ЄКВ. Епіцентр-Подоляни програли у Бельгії, а Житичі-Полісся у «домашньому» матчі перемогли команду з Сербії.

Українські волейбольні команди почали виступи у європейських змаганнях. 26 жовтня відбулися перші матчі 1/32 фіналу Кубка ЄКВ за участі срібного призера чемпіонату Епіцентра-Подоляни та четвертої команди Житичі.

Команда з Городка у стартовій стадії турніру в суперники отримала бельгійський Менен, який у минулорічній кампанії чемпіонату посів п'яте місце.

Втім, дана команда змогла показати зуби і видати гарний матч, в якому Епіцентр-Подоляни нав'язували серйозний супротив, але зачепилися за бал лише в одній партії.

А хто зумів приємно здивувати – так це Житичі-Полісся, яким жереб дав непростого суперника – чемпіона Сербії Войводіну. Але житомирські волейболісти в матчі в польському Жешуві зуміли попсувати нерви суперникам та у короткій партії вигризти перемогу!

Волейбол. Кубок ЄКВ. 1/32 фіналу. Перші матчі

Менен (Бельгія) – Епіцентр-Подоляни – 3:1 (29:27, 22:25, 25:18, 25:19)
Житичі-Полісся – Войводіна (Сербія) – 3:2 (26:24, 22:25, 25:16, 21:25, 15:10)

  • Матчі-відповіді пройдуть у листопаді: першого числа зіграють Войводіна та Житичі-Полісся, наступного дня у польському Блоне – Епіцентр-Подоляни та Менен.
  • Нагадаємо, що чемпіон України дніпровський Прометей грою проти Хіпо-Тіроля 27 жовтня стартує у кваліфікації Ліги чемпіонів.