Прикра поразка жіночої збірної України з пляжного футболу: команда не змогла пробитися у півфінал Євроліги-2023

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
217
0 голосів
Прикра поразка жіночої збірної України з пляжного футболу: команда не змогла пробитися у півфінал Євроліги-2023
Жіноча збірна України з пляжного футболу. Фото: Google
Жіноча збірна України з пляжного футболу мінімально поступилась Португалії. Підопічні Юрія Клименка тепер будуть боротися за 5-9 місця Євроліги-2023.

В останньому турі групового етапу Євроліги збірна України зустрічалась з Португалією. Підопічні Юрія Клименка напередодні мінімально поступилися збірній Нідерландів (2:3), тому для продовження боротьби за призові місця турніру сьогодні українкам потрібна була лише перемога у зустрічі з Португалією.

Вже на першій хвилині Сніжана Воловенко вивела команду уперед. Однак суперниці не знітилися і за чотири хвилини відігралися зусиллями Андреа Сілви.

На початку другої 12-хвилинки Марта Сімойнш забила другий м'яч своєї команди, але наприкінці третього періоду Мирослава Випасняк зуміла перевести гру в овертайм – 2:2. В ньому сильнішими були португальські спортсменки. За 40 секунд до фінального свистка вирішальний м'яч забила Джоана Флореш. 2:3.

Євроліга-2023. Суперфінал. Жіночий турнір. Група С

Португалія – Україна – 3:2, д.ч.

Голи: Сілва, 5, Сімойнш, 15, Флореш, 39 – Воловенко, 1, Випасняк, 34

Україна не змогла пробитися у півфінал Євроліги-2023. Жіноча збірна посіла третє місце у групі С і тепер боротиметься за 5-9 місця.