Геращенко відверто зізналася, як в неї відносини з Магучіх і Левченко: зіркова спортсменка сказала всю правду

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1463
2 голоси
Геращенко відверто зізналася, як в неї відносини з Магучіх і Левченко: зіркова спортсменка сказала всю правду
Ярослава Магучіх і Ірина Геращенко. Фото: AP Photo
Зіркова українська легкоатлетка Ірина Геращенко розповіла, у яких відносинах перебуває зі своїми колегами Ярославою Магучіх та Юлією Левченко.

Стрибунка у висоту Ірина Геращенко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua відповіла, у яких стосунках перебуває із Ярославою Магучіх та Юлією Левченко.

Спортсменка зазначила, що поки не хоче забігати наперед та думати про конкуренцію із Магучіх на Олімпіаді-2028 в Лос-Анджелесі (США).

«Стосунки маємо чудові. Ми добре спілкуємося і підтримуємо одна одну. Я рада, що всі нагороди, які виборює Ярослава, їдуть в Україну. А хто із нас переможе в Лос-Анджелесі, покаже час».

Також Геращенко розповіла, чи засмутилася через невдачу Левченко на Іграх у Парижі.

«Ми з Юлею – найкращі подруги. Звичайно, я переживала за неї на Олімпіаді. Ми завжди підтримуємо одна одну. Юля для мене – як молодша сестра. Я не можу за неї не переживати. Але це спорт, у кожного з нас бувають моменти падінь і злетів. Думаю, наступним для Юлії буде період підйому!».

Зазначимо, що усі три спортсменки брали участь на Олімпіаді-2024. Магучіх виграла золото, Геращенко – бронзу, а Левченко залишилася без нагороди.