«Тренери змінюються, умови класні»: очікування Плотницького від гри зі Словенією в 1/4 фіналу Євро

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
227
0 голосів
«Тренери змінюються, умови класні»: очікування Плотницького від гри зі Словенією в 1/4 фіналу Євро
Олег Плотницький. Фото: Google
Капітан збірної України з волейболу Олег Плотницький прокоментував вольову перемогу Словенії над Туреччиною (3:2) в 1/8 фіналу чемпіонату Європи.

Олег Плотницький прокоментував перемогу Словенії над збірною Туреччини, а також поділився очікуваннями від гри зі словенцями в 1/4 фіналу волейбольного Євро-2023:

«Словенія – топ-команда, немає питань. Показала, що можна повертатися у гру і можна вигравати. Маємо розуміти, що турки вже грають таким складом 10 років, напевно. Коли я прийшов у збірну, вони всі ті самі були.

У них все круто: тренери змінюються, все їм додають, умови. У них розвивається ця вся штука. Тому це нормально, що вони так зіграли, я гадаю», – розповів капітан збірної України в коментарі для Суспільне Спорт.

  • В 1/4 фіналу наша команда зіграє зі збірною Словенії. Матч відбудеться в суботу, 11 вересня.
  • Україна вже грала зі словенцями на нинішьому Євро. Українська команда в матчі групового етапу поступилась з рахунком 1:3.
  • В групі команда Крастіньша здобула шість очок, посівши третє місце у групі. У 1/8 фіналу збірна обіграла Португалію 3:0.
  • Україна втретє поспіль пройшла до фінальної частини Євро з волейболу. Дотепер найкращим результатом команди є шосте місце на Євро-1993.