Збірна України провалила вирішальний матч Золотої Євроліги: турнірна таблиця – чи вийшла вона в півфінал

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2290
3 голоси
Збірна України провалила вирішальний матч Золотої Євроліги: турнірна таблиця – чи вийшла вона в півфінал
Жіноча збірна України з волейболу. Фото: ФВУ
Жіноча збірна України з волейболу програла команді Бельгії (1:3) у рамках шостого туру групового етапу Золотої Євроліги-2024. Таким чином, синьо-жовті не вийшли до Фіналу чотирьох.

Жіноча збірна України з волейболу поступилася Бельгії (1:3) в шостому турі Золотої Євроліги-2024. Наша команда не пройшла у наступний етап.

Аби претендувати на Фінал чотирьох українки мали заробити мінімум два очки – тобто перемагати або поступитися на тайбрейку із рахунком 2:3. Інший результат означав, що за кращим співвідношенням сетів нашу команду в таблиці випереджала Швеція.

Бельгійки в стартовій партії мали перевагу в шість розіграшів уже за рахунку 20:14. З чотирьох сетболів суперниці України реалізували другий – 21:25.

В другому сеті вже українки мали перевагу в чотири очки (14:10). Бельгія відновила паритет за рахунку 17:17, а згодом виходила на два сетболи. Україна відповіла серією з трьох виграних розіграшів, а вже скоро вирівняли загальний рахунок матчу – 28:26.

Бельгія відновила перевагу у два сети, вигравши третю партію за розгромного розриву в сім очок. Наші дівчата цього разу жодного разу не мали переваги в рахунку.

У вирішальному сеті збірна України втратила перевагу в п'ять очок (19:14). Бельгія виграла сім з десяти кінцевих розіграшів і залишила суперниць поза плей-оф.

Волейбол. Золота Євроліга. 6-й тур

Україна – Бельгія – 1:3 (21:25, 28:25, 18:25, 23:25)

Турнірна таблиця

  • Зазначимо, що синьо-жовті завершили змагання в Золотій Євролізі за підсумками групової стадії вп'яте за останні шість сезонів;
  • В інших двох сезонах збірна вигравала турнір.