Збірна України вийшла у Фінал чотирьох Золотої Євроліги: наша команда перемогла Португалію

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1271
2 голоси
Збірна України вийшла у Фінал чотирьох Золотої Євроліги: наша команда перемогла Португалію
Фото: Google
У п'ятому матчі Золотої Євроліги чоловіча національна збірна України перемогла Португалію (3:1) та достроково вийшла до Фіналу чотирьох. Заключний поєдинок групового етапу перетворився на формальність.

Збірна України на характері перемогла Португалію і достроково, за тур до завершення, вийшла до Фіналу чотирьох Євроліги.

Вирішальною у грі видалася її четверта партія, де підопічні Рауля Лосано поступалися 11:19, але змогли закамбечити та виграти 25:23. 

Зауважимо, що в матчі проти Португалії головний тренер України грав фактично експерементальним складом, бо  лідери збірної України на чолі з Олегом Плотницьким відмовилися приїздити до табору головної команди країни.

Президент Федерації волейболу України Михайло Мельник в ексклюзивному інтерв'ю Sport-express.ua детально пояснив своє відношення до такої поведінки Плотницького, Тупчія та компанії.

Золота Євроліга з волейболу. Чоловіки

Україна – Португалія 3:1 (25:16, 17:25, 25:22, 25:23)

Склад України: Сергій Євстратов (набрав 5 очок), Євген Кісілюк (11), Максим Дрозд (9), Данило Уривкін (6), Дмитро Янчук (13), Олександр Бойко (ліберо) – стартовий склад. На заміну виходили Віктор Шаповал (7), Дмитро Долгополов (1), Микита Лубан (1), Олександр Наложний (0), Микола Рудницький (3).

  • Заключний поєдинок групового етапу синьо-жовта дружина проведе 2 червня. Суперником України буде команда Бельгії.