«Ми повинні готуватися та грати»: тренер волейбольної збірної – про очікування від вирішальної гри з Іспанією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
302
0 голосів
«Ми повинні готуватися та грати»: тренер волейбольної збірної – про очікування від вирішальної гри з Іспанією
Угіс Крастіньш. Фото: Google
Збірна України з волейболу здобула першу перемогу на Євро-2023 з волейболу. Свої думки щодо якості гри та перемоги збірної України висловив головний тренер команди Угіс Крастіньш.

Головний тренер збірної України з волейболу Угіс Крастіньш розповів, що думає про слова капітана команди Олега Плотницького після гри з Фінляндією (3:2):

«Я не згоден, бо будь-яка перемога є перемогою. Чи швидко він відійде від цих думок? Нам потрібно це зробити, іншого вибору у нас немає. Мусимо до цього готуватися, відновлюватися та грати».

Головний тренер волейбольної збірної України також розповів про підготовку до наступного матчу проти Іспанії:

«У нас, за великим рахунком, взагалі немає права на помилку, бо всі розуміють, що ми можемо грати добре. І це на нас сильно тисне. Іспанія, не Іспанія – без різниці, ми повинні самі готуватися до цієї гри та грати», – заявив Угіс Крастіньш в коментарі Суспільне Спорт.

Зазначимо, що після чотирьох зіграних матчів Україна має в активі три залікових пункти – наша збірна залишилася на шостому місці у таблиці в групі В.

  • Для виходу з групи потрібно обов'язково перемагати іспанців 3:0 чи 3:1, гра проти яких відбудеться 5 вересня. Початок о 17:30 за Києвом.
  • В першій грі Україна програла Словенії (1:3), у другій – Хорватії (2:3), у третій – Болгарії (1:3).