«Радості від перемоги взагалі немає»: волейболіст збірної України поділився емоціями після гри з Фінляндією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
543
0 голосів
«Радості від перемоги взагалі немає»: волейболіст збірної України поділився емоціями після гри з Фінляндією
Василь Тупчій. Фото: Суспільне Спорт
Збірна України з волейболу здобула першу перемогу на чоловічому чемпіонаті Європи-2023. Василь Тупчій поділився емоціями щодо гри після її завершення.

Чоловіча збірна України зуміла перемогти Фінляндію (3:2) та зберегти шанси на вихід з групи на чемпіонаті Європи. Проте гра залишила більше негативних емоцій, ніж позитивних.

Українці були близькими до переконливої перемоги над фінами. Однак у підсумку перемогли лише на тай-брейку: ведучи в рахунку 2:0 за сетами, «синьо-жовті» програли наступні дві партії. Лише у п'ятому сеті, використавши третій матчбол, українські волейболісти вирвали переможний результат.

Вслід за капітаном команди Олегом Плотницьким, своє обурення грою висловив і інший волейболіст – Василь Тупчій:

«Чи це найгірша перемога? Можливо, й так. Наче й перемогли, але радості від цього взагалі немає ніякої. Треба було перемагати 3:1, 3:0. Можливо, потрібно шукати якийсь позитив: уперше виграли п'яту партію за увесь сезон у збірній. Може, хоча б шматочок, але потрібно радість у цьому шукати», – заявив волейболіст збірної України в коментарі Суспільне Спорт після гри.

  • Після чотирьох зіграних матчів Україна має в активі три залікових пункти – наша збірна залишилася на шостому місці у таблиці в групі В.
  • Для виходу з групи українцям потрібно обов'язково перемагати іспанців 3:0 чи 3:1, гра проти яких відбудеться 5 вересня. Початок о 17:30 за Києвом.