«Лише матюки в голові»: капітан збірної України емоційно оцінив поразку від Болгарії в грі Євроволей-2023

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2298
0 голосів
«Лише матюки в голові»: капітан збірної України емоційно оцінив поразку від Болгарії в грі Євроволей-2023
Олег Плотницький. Фото: CEV
Капітан збірної України з волейболу Олег Плотницький намагався знайти причину невдалим другим та третім сетам команди на Євроволей-2023, але цензурних слів гравець підібрати не може.

Чоловіча збірна України з волейболу відверто невдало почала Євроволей-2023. Три поразки в трьох стартових матчах і ризик залишитися без плей-оф.

Невдалі результати прокоментував капітан збірної Олег Плотницький:

«Все як завжди, нічого нового. Добре, що старались і бились, як мені здавалось. Це непоганий результат, а усе решта не дуже. Якби це був якийсь клуб, то вже всіх би повиганяли, але це збірна».

Плотницький намагався знайти причини невтішної гри:

«Ми самі в себе не віримо. Ми чемпіони першого сету. Можна нам за це дати золоті медалі... А далі другий та третій у нас не йдуть. Я не знаю, як це пояснити. В мене немає зараз логічного пояснення, лише матюки в голові. Ми вже думали, говорили, сиділи плакали, плили кудись, недоплили».

Окремо капітан розібрав гру з Болгарією (1:3):

«У першій партії болгар не те що не було видно, мені здається, вони хотіли піти додому. Але чому вони не пішли додому? Бо знали, що три наступних партії вони виграють. Якщо говорити про щось позитивне, то ми боролись до останнього. Всі, хто зайшов у гру, хотів щось нести, щось пробував. Це вже щось».

Плотницький розповів, чи вірить команда у шанси на вихід до 1/8 фіналу:

«Ми маємо вірити. У нас немає іншого виходу. Ми віримо вже третю гру, але, крім того, треба ще й грати. Можна вірити в Бога, але не в цю гру. Треба просто виходити й вигравати. Просто грати у своє задоволення. 3:0 програєш чи виграєш - байдуже. 

Наостанок у коментарі порталу Чемпіон капітан зазначив, що відступати вже нікуди:

«Немає чого боятись. Грошей у нас не заберуть і не дадуть. Нас не побʼють і не вбʼють. Від того, виграємо ми чи програємо, ніхто не помре. Потрібно зрозуміти у своїй голові, що треба просто грати. Тоді щось удасться. А поки маємо, що маємо».

  • Збірна України після трьох стартових турів Євроволей-2023 з одним балом посідає останнє місце групи В.
  • В першому матчі на турнірі проти збірної Словенії (1:3) сам Плотницький став центром скандалу.