Світоліна програла Пегулі матч третього раунду US Open: остання українка залишила одиночний розряд турніру

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1687
0 голосів
Світоліна програла Пегулі матч третього раунду US Open: остання українка залишила одиночний розряд турніру
Еліна Світоліна. Фото: Getty Images
Еліна Світоліна в трьох сетах не змогла подолати третю ракетку світу, американку Джессіку Пегула та залишила US Open. Одиночний розряд турніру надалі пройде без українок.

Остання українка залишила одиночний розряд змагань US Open. Еліна Світоліна (№26 WTA) виявилася слабшою за чинну третю ракетку світу, американку Джессіку Пегула.

У першому сеті за підсумками стартових чотирьох геймів українка не поступалася суперниці, але тій знадобилося взяти лише два розіграші, щоб забезпечити комфортну відстань, яку Еліна не змогла подолати. Як наслідок, перемога Пегули з рахунком 6:4.

До заключних двох геймів другого сету тенісистки підходили з нічиєю 4:4, але тут вже Світоліна змогла впевнено провести кінцівку сету та взяти два гейми поспіль, забезпечивши собі перемогу в сеті з результатом 6:4 та зрівняти шальки терезів у всьому матчі.

Третій сет Еліна почала гарно, маючи перевагу з рахунком 2:1, але українка програла Пегулі аж п’ять геймів поспіль та поступилася не тільки в сеті, а і в матчі. Тож до 1/8 фіналу крокує Пегула.

Теніс. US Open. Одиночний розряд (жінки). Третій раунд

Еліна Світоліна – Джессіка Пегула – 1:2 (4:6, 6:4, 2:6).

  • Українка виконала чотири подачі навиліт та допустила чотири подвійні помилки, проти дев’яти та двох у суперниці відповідно.
  • Наразі американка веде в особистих зустрічах з рахунком 4:1. 
  • У цьому сезоні Пегула також у трьох сетах перемогла Світоліну у чвертьфіналі турніру у Вашингтоні.
  • З українок в усіх розрядах US Open боротьбу продовжує лише Марта Костюк, яка 4 вересня з румункою Єленою Габріелою Русе проведе матч 1/8 фіналу парного розряду проти американок: кривдниці Світоліної Пегули та Коко Гофф.