Боєць ММА програв «найдивнішим технічним нокаутом в історії»: відео дивного рішення судді поєдинку

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
9414
4 голоси
Боєць ММА програв «найдивнішим технічним нокаутом в історії»: відео дивного рішення судді поєдинку
Седрік Думбе. Фото: Google
Французький боєць змішаних єдиноборств (ММА) Седрік Думбе програв уродженцю росії Байсангуру Чамсудінову через те, що під час бою загнав собі в ногу сторонній предмет.

Один з найталановитіших бійців напівсередньої ваги (до 77,1 кг) Седрік Думбе (5-1) сенсаційно поступився уродженцю росії Байсангуру Шамсудінову, який виступає за Францію (8-0). 

Справа в тім, що у третьому раунді Думбе звернувся до рефері Майка Годдарда, вказуючи на те, що в його нозі щось застрягло.

Однак, замість того, щоб дати паузу та витягнути стороннє тіло, це було скло, суддя зупинив зустріч, присудивши Седрику поразку.

«Я зовсім не хотів зупиняти бій. Я хотів битися, але в мене в нозі був маленький уламок. Я не знаю де він взявся всередині клітини. Мені було боляче. Я просто хотів видалити його і продовжити битися. Але рефері сказав мені: «Ти не можеш зупинитися». 

Я сказав «Добре». Я хотів побитися, а тут мій суперник дивиться на мене, каже, «Тобі щось заважає. Просто прибери це. Ми обоє разом зупинимося», – сказав Думбе в інтерв'ю mmafighting.com.

Відзначимо, що такий от технічний нокаут у соціальних мережах вже встигли охрестити найдивнішим в історії.