«Гравці застигали на місці»: головний тренер збірної України з волейболу прокоментував поразку Хорватії

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
444
0 голосів
«Гравці застигали на місці»: головний тренер збірної України з волейболу прокоментував поразку Хорватії
Угіс Крастіньш. Фото: CEV
Головний тренер збірної України з волейболу Угіс Крастіньш прокоментував поразку своєї команди Хорватії у грі другого туру групового етапу Євроволей-2023.

Головний тренер збірної України з волейболу Угіс Крастіньш висловився після поразки синьо-жовтих Хорватії в другому турі Євроволей-2023.

«Я навіть не знаю, що сказати. Погано зіграли. Не зіграли так, як можемо. У цьому літньому сезоні у нас дуже важко йдуть ігри, у яких ми під тиском. Особливо це показує п'ята партія. Ми жодної п'ятої партії влітку не виграли. Це означає, що ми не можемо впоратися самі з собою».

Спеціаліст розповів, чого саме не вистачило команді для позитивного результату.

«Ми першу партію добре подавали, гарно блокували. Але вже тоді з'явилися непотрібні помилки. Десь, напевно, стрес, тому що ми перед епізодом домовляємося, що і як зробити, і реально легкий м'яч падає, і хтось з гравців просто застигає на місці», – цитує слова тренера Суспільне Спорт.

  • Наступний поєдинок збірна України зіграє у суботу, 2 вересня, проти господарів групового етапу Болгарії. Синьо-жовтим потрібно здобувати перемогу, щоб зберігати шанси на вихід до плей-оф. В першому турі наша команда поступилася Словенії.
  • Також разом з українцями в групі виступають збірні Фінляндії та Іспанії.