Капітан не допоміг: збірна України з Плотницьким у старті програла Хорватії гру Євроволей-2023

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
848
0 голосів
Капітан не допоміг: збірна України з Плотницьким у старті програла Хорватії гру Євроволей-2023
Олег Плотницький. Фото: CEV
Чоловіча збірна України з волейболу в грі другого туру Євроволей-2023 проти Хорватії повторила сценарій матчу зі Словенією: вдалий перший сет і поразка в підсумку.

31 серпня чоловіча збірна України з волейболу провела другий матч на груповому етапі Євроволей-2023. В другому турі підопічним Угіса Крастіньша протистояла збірна Хорватії.

В першій партії хорвати намагалися якось протистояти українцям, але вже після п’ятого розіграшу наша збірна взяла ситуацію під власний контроль та розгромила хорватів з різницею у вісім очок.

Далі матч склався за сценарієм попередньої гри зі збірною Словенії: гарна гра в першій партії та невдача у другій. Команда Крастіньша припустилася чималих помилок, чим скористалися хорвати, які виграли другий сет та зрівняли шальки терезів у матчі.

Дана невдача змусила українських волейболістів прийти до тями, які вже в третьому сеті мали перевагу протягом усієї партії та закінчили її перемогою з різницею в п’ять очок.

В четвертому ж сеті виглядати так впевнено, як в попередньому, українцями не вдалося. Вже підопічні Крастіньша були у ролі наздоганяючих, але вирівняти становище вони не змогли та програли сет з різницею в 10 очок.

Переможця мав визначити п'ятий сет. В ньому не було явного переважаючого колективу, декілька розіграшів перевагу мали хорвати, декілька – українці.

Все ж, суперник збірної України здобув перемогу в п'ятому сеті та третє очко в матчі, що принесло балканській команді перемогу в матчі.

Волейбол. Євроволей-2023. Чоловіки.

Україна – Хорватія – 2:3 (25:17, 22:25, 25:20, 15:25, 13:15)

  • Наступний матч збірна України проведе 2 вересня проти господарів групи – команди Болгарії.
  • Що цікаво, в цьому поєдинку капітан української команди Олег Плотницький вийшов у стартовому складі.