Алієв «натравлює» ТЦК на друга Мілевського: Третьяк жорстко відповів Кєнту

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
2443
6 голосів
Алієв «натравлює» ТЦК на друга Мілевського: Третьяк жорстко відповів Кєнту
Алієв, Мілевський і Третьяк, колаж: Sport-express.ua
Конфлікт між Олександром Алієвим та другом Мілевського Сергієм Третьяком набирає обертів. Сайт Sport-express.ua пропонує до вашої уваги їхні випади на адресу один одного.

Олександр Алієв став гостем на YouTube-каналі «BurBuzz». Серед інших тем, ексдинамівець, який зараз служить в ЗСУ, згадав Сергія Третьяка.

«Я хочу дізнатись, чому він ходить і веде якісь твічі? Чому ця людина знаходиться не в армії? Чому він не служить? Де наш ТЦК? Цей Серьожа повинен служити в армії і захищати нашу батьківщину! У нас в країні йде війна», – сказав Алієв.

Сайт Sport-express.ua зв’язався із Третьяком, щоб почути його відповідь.

«Хочу подякувати Олександру за стільки уваги до моєї скромної персони. Моя відповідь буде короткою. З початку повномасштабного вторгнення я зі своїх особистих грошей задонатив на українську армію 200 тисяч доларів, включно з 12-ма машинами. Я на зв'язку з військовими практично щодня і допомагаю більше, ніж ви, сидячи в теробороні на Оболоні». 

Також друг Мілевського з недовірою ставиться до служби Алієва в ЗСУ.

«Свої корочки і досягнення я не публікую на загальний огляд, тому що не потребую самоствердження і зайвої слави з боку громадськості. Вважаю, що я більш корисний народу, місту, країні та нашій армії займаючись тим, що я вмію, у чому я професіонал – це букмекерський бізнес. 

А вас я вітаю з отриманням посвідчення УБД. Щоправда, багато військових, які воюють з 2014 року, досі не можуть його отримати. Ваші заслуги в теробороні, напевно, більш значущі», – сказав Третьяк.

***

  • Нагадаємо, що Алієв не спілкується з Мілевським з того часу, як Артему не сподобалося, що Кєнт публічно розповів про його проблеми з алкоголем. Після цього Алієв заблокував Мілю у всіх своїх соцмережах
  • Також Олександр розповідав, що одного разу побив друга Мілевського – Третьяка.
  • Сам Сергій це заперечив і заявив, що Алієв просто ревнує його до Артема.