«Це велике досягнення українського спорту»: президент Федерації хокею України – про нинішній сезон чемпіонату

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
59
0 голосів
«Це велике досягнення українського спорту»: президент Федерації хокею України – про нинішній сезон чемпіонату
Кременчук – Сокіл. Фото: ФХУ
Президент Федерації хокею України Георгій Зубко поділився враженнями від поточного сезону українського чемпіонату, заявивши про велику конкуренцію серед команд.

Президент Федерації хокею України розповів про власні враження від конкуренції у нинішньому розіграші національного чемпіонату:

«Це дійсно другий сезон під час війни. Це складні сезони, але я відчуваю, що наших сил стає більше. Ми несемо зараз дуже важку роботу на собі не для того, щоб просто це нести, а для того, щоб ми почали бачити в цьому перспективу, почали планувати наше хокейне майбутнє. Ми не знали за декілька турів до кінця, яка команда посяде перше, яка четверте місце.

Конкуренція серед українських спортсменів в українському чемпіонаті – це велике досягнення українського спорту й хокею зокрема. Одразу після закінчення цього клубного сезону ми почнемо розповідати про наші плани на наступний», – сказав Георгій Зубко в ефірі телеканалу ДОМ.

Зазначимо, що сьогодні київський Сокіл здобув перемогу у третьому фінальному поєдинку чемпіонату України з хокею проти Кременчука.