Хокеїсти ЦСКА зганьбилися, підтримавши терористів з батальйону Еспаньола: у шабаші взяв участь екс-гравець Оболоні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
373
0 голосів
Хокеїсти ЦСКА зганьбилися, підтримавши терористів з батальйону Еспаньола: у шабаші взяв участь екс-гравець Оболоні
Гравці московського ЦСКА. Фото: Google
Гравці московського ЦСКА вийшли на розкатку перед матчем КХЛ з Ак Барсом у спеціальній формі, присвяченій терористичному батальйону Еспаньола, в лавах якого воює ексгравець київської Оболоні Андрій Соломатін.

Спорт поза політикою, але тільки не на росії.

Гравці хокейного клубу ЦСКА з Москви вийшли на розкатку перед матчем КХЛ з Ак Барсом у спеціальній формі, присвяченій терористичному батальйону Еспаньола. На джерсі було зображено потворну букву «Z» та емблему батальйону.

Символічне вкидання шайби перед першим матчем в сезоні зробили командир батальйону з позивним «Іспанець» та командир розвідувальної роти - «Вихідний». 

Перед початком зустрічі на льодовій арені також лунали слова підтримки бойовикам. Був присутнім на трибунах і колишній гравець київської Оболоні Андрій Соломатін, який теж є бійцем батальйону вбивць Еспаньола.

Після гри Соломатін навіть набрався сміливості і «кинув предьяву» ексгравцю збірної росії Артемові Дзюбі, який не підвівся з місця, щоб вшанувати пам’ять терористів.

  • Андрій Соломатін відкрито підтримує диктатора путіна та злочини армії РФ в Україні.
  • За київську Оболонь Соломатін грав у 2005 році. З'являвся на полі в дев'яти матчах, жодними результативними діями не відзначився.