«Цей клуб мені ближчий за менталітетом»: Качараба пояснив, чому обрав ДАК

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
203
0 голосів
«Цей клуб мені ближчий за менталітетом»: Качараба пояснив, чому обрав ДАК
Тарас Качараба, фото: ДАК
Український захисник Тарас Качараба змінив клуб. 29-річний гравець перейшов із празької Славії у словацький ДАК, підписавши контракт на два з половиною роки.

У коментарі пресслужбі ДАК Качараба пояснив, що мав брак ігрового часу у сезоні 2023/2024 через травму. Також захисник розповів, що обирав між словацьким клубом та варіантом у Південній Кореї.

«Я отримав травму на початку сезону, грав менше, і у мене закінчувався контракт, тож я відчув, що потрібно щось змінювати. У мене було дві пропозиції: одна з корейської ліги, інша – від ДАК.

Я зупинив вибір на Дунайській Стреді, тому що цей клуб мені ближчий за менталітетом і завжди ставить перед собою найвищі цілі, як і Славія. Вірю, що ми всі зробимо хорошу роботу і виведемо клуб на новий рівень», – сказав Качараба.

  • За даними Transfermarkt, сума трансферу склала 250 тисяч євро. Качараба підписав з ДАК контракт на два з половиною роки.
  • Після 18 турів ДАК йде на шостому місці в чемпіонаті Словаччини серед 12 учасників. У минулому сезоні нова команда Качараби фінішувала другою, повторивши свій найкращий результат в історії.
  • Перший матч у чемпіонаті Словаччини після зимової паузи ДАК проведе у суботу, 10 лютого, проти Скаліци на домашньому полі.