«Людина як чапля»: екстренер Динамо згадав про негативне перше враження від зірки збірної України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
645
0 голосів
«Людина як чапля»: екстренер Динамо згадав про негативне перше враження від зірки збірної України
Анатолій Трубін. Фото: Getty Images
Колишній тренер воротарів ДЮСШ Динамо та юнацьких збірних України В’ячеслав Богодєлов поділився своїми спогадами про Анатолія Трубіна, який нині захищає кольори португальської Бенфіки.

В’ячеслав Богодєлов в інтерв’ю сайту «Український футбол» пригадав, як вперше побачив голкіпера Бенфіки Анатолія Трубіна, який у 2016 році отримав дебютний виклик до збірної України U-15.

За його словами, вихованець Шахтаря тоді мав суттєві проблеми із технікою, але вже виділявся характером та психологічною стійкістю.

«Олег Кузнєцов збирав команду 2001 року народження. Приїхав Трубін. Я у такому шоку був! Людина як чапля. Навіть впасти не може! І це з Шахтаря, де працюють тренери. Проте в ньому підкупило те, що він слухав та виконував. Плюс психологія», – розповів Богодєлов.

  • Зазначимо, що в цьому сезоні вже 22-річний Трубін провів за Бенфіку 27 матчів, у яких пропустив 22 голи (11 поєдинків «на нуль»);
  • Також у його активі із 2021 року є десять матчів у складі національної збірної України (13 пропущених голів, три зустрічі «на нуль»);
  • Богодєлов працював тренером воротарів ДЮСШ Динамо із 2002 по 2008 рр.