Трубін і Худжамов закопали «сокиру війни»: воротар і тренер збірної України поставили крапку у конфлікті

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
508
0 голосів
Трубін і Худжамов закопали «сокиру війни»: воротар і тренер збірної України поставили крапку у конфлікті
Рустам Худжамов і Анатолій Трубін. Колаж: «Український футбол»
Тренер воротарів національної збірної України Рустам Худжамов та голкіпер Бенфіки Анатолій Трубін висловилися стосовно свого старого конфлікту. Нині між ними теплі стосунки.

Тренер воротарів збірної України Рустам Худжамов та голкіпер Бенфіки Анатолій Трубін прокоментували свій давній публічний конфлікт.

Худжамов у листопаді 2022 року критично висловився щодо деяких аспектів Трубіна, після чого ЗМІ почали підігрівати конфронтацію між ними.

Тепер, коли спеціаліст живе з Трубіним в Лісабоні та тренує його у збірній, він змінив власні судження.

«Я поважаю роботу іншого воротаря завжди. Тоді я з ним не працював, ми не спілкувалися особисто. Звісно якісь його помилки я оцінював по-іншому. Зараз, наскільки я бачу, ті помилки не повторюються. Ми попрацювали разом, познайомилися особисто, тому моя думка змінилася», – сказав спеціаліст.

Трубін зі свого боку заявив, що довгий час не знав про критику Худжамова у свій бік.

«Я взагалі не знав про ці інтерв'ю. Потім я якось їхав у Київ і мені дзвонить батько і каже: «А ти читав інтерв'ю? Худжамов про тебе казав, що ти не дуже гарний голкіпер». Ми трішки посміялися з цього і мені стало цікаво».

Воротар взагалі у критиці Худжамова побачив невеличкий маркетинговий хід.

«Його спитали топ-5 воротарів і він назвав усіх, хто грав у його бренді рукавиць Brave GK. Я не сприймав це як образу, тому що це його думка, і може я десь дійсно погано зіграв».

Також Трубін поділився реакцією на призначення Худжамова тренером воротарів в збірну України у червні 2023 року.

«Коли він став тренером у збірній, було трошки смішно. Потім він мені казав, чи я не ображаюся, я відповідав: «Чого мені ображатися?». Це нормально, немає нічого такого».

Довелося Трубіну заперечувати й вже нові інформаційні маніпуляції про те, що він нібито грає в основі синьо-жовтих через свої приятельські стосунки із Худжамовим.

«Люди так гадають, що ми живемо один в одного. Ми зустрілися може один-два рази й все. Це дуже дивно думати, що у збірній України грають ті, хто має якісь «зв'язки», я вважаю. Це взагалі якийсь нонсенс», – сказав він в інтерв’ю YouTube-каналу «ТРЕНДЕЦЬ».

  • Зазначимо, що Трубін в нинішньому сезоні провів 26 матчів за Бенфіку та пропустив 22 голи (десять «сухих» поєдинків);
  • Починаючи із 2021 року Трубін відіграв десять зустрічей у складі збірної (13 пропущених голів, три матчі «на нуль»).