Карпати кардинально змінили план: Маркевич розповів, що робитиме клуб в зв’язку з останньою неприємною новиною

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2363
0 голосів
Карпати кардинально змінили план: Маркевич розповів, що робитиме клуб в зв’язку з останньою неприємною новиною
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич розповів, як його команда буде готуватися до другої частини сезону у Першій лізі після відмови державою у виїзді на навчально-тренувальний збір до Іспанії.

Головний тренер Карпат Мирон Маркевич поділився деталями підготовки «левів» до другої частини сезону після того, як клубу було відмовлено у виїзді на збір до Іспанії.

Наставник розповів, де саме будуть тренуватися його підопічні.

«Хлопці багато працюють, штучне поле на стадіоні «Школяр» дозволяє нам якісно тренуватися. Також займаємося на базі у Бартатові. Більше уваги приділяємо фізичним кондиціям, виконуємо бігову роботу, працюємо з м’ячем та тренуємося у тренажерному залі».

За словами Маркевича, Карпати практично не мають кадрових проблем, пов’язаним зі здоров’ям футболістів.

«Загалом усі футболісти перебувають у строю. Лише Тимофій Сухар має невелике ушкодження, але вже через кілька днів він повернеться до загальної групи».

Спеціаліст повідомив, якою саме буде структура підготовки зелено-білих до офіційних зустрічей.

«Зараз триває підготовка до основної частини зборів. 9 лютого ми вирушаємо на Закарпаття та готуватимемося у два етапи. 20 днів триватимуть перші збори, потім ми повертаємося на три дні до Львова. Пізніше їдемо на ще один 12-денний збір на Закарпаття», – цитує Маркевича клубна пресслужба.

  • Нагадаємо, що за підсумками першої частини сезону в другому за силою українському дивізіоні Карпати посіли перше місце в групі А, набравши 45 очок у 18 поєдинках;
  • Навесні команда продовжить боротьбу в групі підвищення у класі. Першим суперником стане СК Полтава, яку підопічні Маркевича приймуть вдома орієнтовно 23 березня.