Чорноморець підписав легіонера, ЛНЗ підсилилось вихованцем Динамо: останні трансферні новини УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
526
0 голосів
Чорноморець підписав легіонера, ЛНЗ підсилилось вихованцем Динамо: останні трансферні новини УПЛ
Олексій Хобленко. Фото: Google
Сьогодні, 30 січня, стало відомо, що одеський Чорноморець підписав боснійського захисника Владіміра Арсіча, а ЛНЗ посилився форвардом Олексієм Хобленко.

Українські клуби продовжують підготовку до другої частини сезону УПЛ та активно працюють на трансферному ринку.

Так, у вівторок, 30 січня, Чорноморець офіційно оголосив про підписання боснійського центрального захисника данського Вайле Владіміра Арсіча, якого Transfermarkt оцінює в 100 тисяч євро.

Умови переходу та деталі особистого контракту 22-річного футболіста стануть відомі згодом.

ЛНЗ підпише довгостроковий контракт з нападником Олексієм Хобленко, який півроку грає за команду Олега Дулуба на правах оренди з Кривбасу. Про це повідомив телеграм-канал Zorya Londonsk.

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» Юрій Вернидуб зізнався, що Хобленко хотів залишитися у Черкасах, а сам фахівець не бачив його у старті.

«Хобленко повернувся до нас, але на той час я на нього не розраховував і Кривбас знайшов варіант з орендою в ЛНЗ. Він непогано себе проявив і хотів там залишитись».

Але безкоштовно нападника криворізька команда відпускати не планувала.

«Але! Кривбас у свій час заплатив за нього немаленькі кошти, виконав перед ним всі умови, тому, звичайно, клуб хоче заробити на його трансфері. 

Ми з генеральним директором йому сказали: «Ти не можеш піти безкоштовно, у тебе ще півроку контракту з Кривбасом. Якщо ЛНЗ хоче тебе підписати, то вони мають щось заплатити».

Наставник Кривбаса розповів, що черкасці хотіли підписати Хобленка, аде безкоштовно. 

«Хобленко сказав, що ЛНЗ готовий його взяти, але безкоштовно. Я відповів, що це вже не моя справа, нехай вирішують клуби. 

Наскільки я знаю, зараз все нормально і його перехід повинен відбутись, але куди, я не знаю», – сказав Вернидуб.

  • Чорноморець посідає восьму сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 22 бали і матч у запасі, а ЛНЗ йде десятим – 20 очок.
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ, першого після зимової перерви – 24 лютого.