«Нічого не приховаєш»: тренер закордонного клубу підтвердив, що його донька зустрічається з хавбеком Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
5047
0 голосів
«Нічого не приховаєш»: тренер закордонного клубу підтвердив, що його донька зустрічається з хавбеком Динамо
Микола Шапаренко та Христина Шацьких. Колаж: «Спорт Експрес»
Головний тренер узбецького Пахтакора Максим Шацьких, який відомий українським вболівальникам з часів своїх виступів у складі київського Динамо, зізнався, що його донька зустрічається з хавбеком столичного гранда.

Максим Шацьких розповів, що його донька Христина відмовилася покидати Україну з початком повномасштабної війни та залишилася у Києві, адже тут у неї стосунки з хлопцем.

«Я взагалі був проти цього. Але молодша донька вже доросла – їй 21 рік. У неї хлопець в Києві. Вона категорично не хоче їхати і залишати його. Він – футболіст. Вона сказала: «Ні, я його не залишу і нікуди не поїду». А змусити її я не можу».

Легенда Динамо зізнався, що хвилюється за доньку та багато разів телефонує їй кожного дня.

Наставник Пахтакору заявив, що з часом всі дізнаються, з ким саме зустрічається Христина, але коли у журналістка згадала Миколу Шапаренка, то ексфорвард зізнався.

«Доньку Христину помічали на матчах Динамо разом з Миколою Шапаренком? От бачите, від вас нічого не приховаєш», – сказав Шацьких у коментарі Трибуні.

Нагадаємо, що Максим Шацьких й досі є автором бомбардирського рекорду в УПЛ – 124 голи. 

  • Свого часу узбек перебрався до столиці України влітку 1999 року, як заміна легендарному Андрію Шевченку, який вирушив підкорювати Італію, уклавши угоду з Міланом.
  • Максим Шацьких грав за Динамо з 1999 по 2009 рік. За цей час він провів у біло-синій футболці 328 матчів: 141 гол, 18 результативних передач.
  • Окрім Динамо, Шацьких в Україні також виступав за київський київський Арсенал, Говерлу та одеський Чорноморець.
  • Шацьких закінчив професійну кар'єру у 2016 році.
  • З літа 2022 року фахівець обіймає посаду головного тренера Пахтакора.