Шапаренко зустрічається з дочкою легенди Динамо? Пару помітили на матчі киян – красномовне фото

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1931
0 голосів
Шапаренко зустрічається з дочкою легенди Динамо? Пару помітили на матчі киян – красномовне фото
Колаж «Спорт Експрес»
​​Центральний півзахисник київського Динамо Микола Шапаренко ймовірно зустрічається з Христиною Шацьких, молодшою дочкою культового бомбардира біло-синіх Максима Шацьких.

Дружбою це точно не назвеш, не в тому столітти живемо, але і до серйозних стосунків, скоріш за все, тут ще далеко.

Хавбека Динамо Миколу Шапаренка вже кілька разів помічали компанії сексапільної брюнетки на ім’я Христина.  Це – молодша донька найкращого бомбардира в історії української Прем'єр-ліги (Вищої ліги) Максима Шацьких.

Останній матч Динамо в УПЛ проти Ворскли Шапаренко пропускав, тож дивився за грою партнерів з трибун стадіону Динамо в компанії саме Христини Шацьких. Це не вперше, коли парочку помітили разом на трибунах стадіону під час матчів столичної команди. 

До того ж, Микола та Христина активно обмінюються знаками уваги, смайликами й сердечками, один до одного у соціальних мережах.

Христина свого часу закінчила школу естрадного мистецтва, тривалий час займалася акробатикою, гімнастикою, танцями, захоплюється грою на фортепіано та співає. 

  • У поточному сезоні Микола Шапаренко зіграв за Динамо сім матчів в усіх турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Контракт гравця з Динамо чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного гравця у сім млн євро.